Jeta e re BIO

Filtri

Min
Max

Produkt 100% Natyror, i Pastër, pa kimikate, pa aditivë. Vaj i pastër dhe natyral, i nxjerrë duke përdorur një metodë…

6.70

Është 100% vaj bajame i ëmbël i marrë me metodën e shtypjes së ftohtë. Ju mund të përdorni Mecitefendi vajin…

1.90

Pema e çajit një pemë me gjelbërim të përhershëm vendas në Australi. Përbërësi aktiv i pemës së çajit është Terpinen-4-ol…

7.80

Oilshtë vaji esencial i marrë nga distilimi me avull nga gjethet e bimës së nenexhikut, i cili rritet gjerësisht në…

3.50

Është vaji esencial i marrë nga pemët e dëllinjës që rriten të egra në male në brendësi të rajoneve të…

4.90

Marrë me infuzion (mbajtje) të luleve të kalendulës në vajin e kanolës.

1.50

Vaji i farës Hayıt është vaji esencial i marrë me distilim me avull nga farat e rritura në Anadollin perëndimor…

7.10

Është vaji esencial i marrë nga distilimi i karafilit me avull, atdheu i të cilit është Indonezia. Shumica e vajit…

15.00

1 2
Shopping Cart