Jeta e re BIO

Filtri

Min
Max

Shampon përditshmërie me Keratin dhe Ozon kundër krundeve Mënyra e përdorimit: Një dozë të shamponit bëjmë masazh në flokë të…

14.90

Shampon përditshmërie për flokë me Yndyrë me Keratin dhe Ozon kundër krundeve Mënyra e përdorimit: Një dozë të shamponit bëjmë…

14.90

Shampon përditshmërie për flokë me Yndyrë me Keratin dhe Ozon kundër krundeve Mënyra e përdorimit: Një dozë të shamponit bëjmë…

14.90

Shampon përditshmërie për flokë me Yndyrë me Keratin dhe Ozon kundër krundeve Mënyra e përdorimit: Një dozë të shamponit bëjmë…

14.90

Shampon përditshmërie për kujdesjen e flokëve Mënyra e përdorimit: Një dozë të shamponit bëjmë masazh në flokë të lagura. Pas…

14.90

Vaj për kujdesin e flokëve Serumi i keratinës së Diamantit dhe vaji i kujdesit për flokët ndihmojnë në rritjen e…

49.90

Diamond Hair Plus Natural Serum Keratin mbështetet me 5% Procapil. Tubat e serumit ngarkojnë flokët tuaj me keratin që nga…

59.90

VETULLA TË TRASHA QERPIKË TË GJATË - Ndihmon vetullat dhe qerpikët tuaj të trashen, të bëhen më të dendura dhe…

24.90

Krem Diamond për duar dhe trup 250 gr Mënyra e Përdorimit: Para se ta përdorim e perziejm me një spatull.…

11.90

Shopping Cart