Jeta e re BIO

Filtri

Min
Max

Falë përqindjes së lartë të Mjaltes që përmban, ju do ta bëni thatësinë e lëkurës tuaj një gjë të së…

2.10

Përmban një sasi të madhe të vajit hackberry. Inshtë në dorën tuaj të përkëdhelni lëkurën dhe flokët tuaj me sapun…

2.10

Ju mund ta gjeni Vajin Organik të Arganit, i cili është i famshëm për efektin e tij hidratues në flokë…

2.10

Falë përqindjes së lartë të vajit ulliri Organik në përbërjen e tij, ai pastron lëkurën tuaj natyrshëm nga njëra anë,…

2.10

Falë Vajit të Hudhrës që përmban, do të jetë një shpëtimtar për lëkurën tuaj… Nuk përmban SLES, Paraben, Alkool, Ngjyrosës,…

2.10

Falë sasisë së madhe të vajit të farës së zezë që përmban, është gati t’i japë lëkurës tuaj lagështinë që…

2.10

Vaji i ullirit dhe vaji esencial i dafinës janë përbërësit kryesorë të tij. Mund të përdoret në mënyrë të sigurt…

2.10

Ju do të shijoni lirinë dhe paqen në dushin tuaj falë freskisë që do t'ju ofrojë ky sapun madhështor që…

2.10

Zhyt veten në magjinë e Sapunit Organik të Vajit të Ullirit me alga… Një masazh i tillë relaksues nuk është…

2.10

1 2
Shopping Cart