Jeta e re BIO

Filtri

Min
Max

Vaji i Bajames së Hidhur absorbohet lehtë nga lëkura. Ajo zbut edhe lëkurën më të thatë me vetitë e saj…

6.50

Përmban Provitamin A, Lecithin dhe Beta Carotene, i cili siguron rrezitje natyrale të lëkurës dhe mbron nga njollat ​​e diellit.…

6.50

Shopping Cart