Kontakti

Nëse keni ndonje pyetje apo pakjartesi ju lutem mos hezitoni te na kontaktoni ne informatat e paraqitura me poshte

Ne jemi këtu për ju

Të gjitha porositë mund ti beni online apo të na vizitoni tek dyqani jonë Hënë – Premte nga ora: 9:00 am – 6:00 pm

Adresa

Rr. Natyra #36

Prishtinë 10000

Kosovë

Çdo pyetje nga ana juaj do jete private andaj na kontakto

Cilat mosha mund ti përdorin?

Te gjitha produktet tona janë natyrale dhe nuk kan asnjë efekt ansor andaj mund të përdoren nga të gjitha moshat.

Si përdoren?

Në të gjthë produktet shnojnë informatat e perdorimit.

A ka problem në prositjen online të produkteve?

Jo përderisa faqja jonë është aktive ju mund te beni porosi mirëpo për porosi ju mund edhe të na telefononi, shkruani email apo kontaktoni në rrjetet sociale si Facebook dhe Instagram.

Keni ndonjë pyetje?
Na shkruani!