Jeta e re BIO

Mecitefendi Vaj Bajami i ëmbël 20 ML

Është 100% vaj bajame i ëmbël i marrë me metodën e shtypjes së ftohtë.

Ju mund të përdorni Mecitefendi vajin e embel te bajameve, i cili nuk përmban asnjë kimikate, me qetësinë e mendjes.
Mund të pini një lugë çaji.
Shpesh përdoret në kujdesin e lëkurës dhe flokëve.
Mund të aplikohet duke masazhuar lëkurën e kokës.
Ju mund të aplikoni vajin e bajames së ëmbël Mecitefendi në flokët tuaj me vaj kokosi Mecitefendi dhe ta lani me shampon me hudhër Mecitefendi pas gjysmë deri në 2 orë.
Vaji i Bajames së ëmbël Mecitefendi, i cili merret duke përdorur metoda distilimi ose shtypje të ftohtë sipas strukturës së bimës, prodhohet në Mecitefendi Herbal Products Facilities, i cili ka të gjitha certifikatat e cilësisë në fushën e tij, siç është shkruar në produkt, dhe dallohet nga vajrat e tjerë bimorë me cilësinë e tij. Nuk përmban ruajtës parabeni ose substanca të ngjashme.

1.90

KREM KUJDESI NGA ARGANI HACI GÜRKAN 150 ML

Me përmbajtje të vajit Argan, një vaj shumë i veçantë që merret nga frutat e pemës Argan të rritur në…

2.00

KREM KUJDESI NGA KAJSIA HACI GÜRKAN 150 ML

Nëse dëshironi që lëkura juaj, e cila është dera juaj në jetë, të jetë më e shëndetshme dhe më e…

2.00

KREM KUJDESI NGA RRUSHI I ZI HACI GÜRKAN 150 ML

Lëkura juaj tani do të jetë më e fortë me këtë krem të bukur me përmbajtje të pasur si dhe…

2.00

KREM KUJDESI KAKAO HACI GÜRKAN 150 ML

Sidomos në verë dhe në ekspozimin afatgjatë të diellit, ky krem do të jetë ndihmësi më i mirë i trupit…

2.00

ÇAJ ME PERIME FORM 100 GR
Out Of Stock

Ky është një çaj i përzier bimor i prodhuar brenda fushës së sigurisë ushqimore në mjediset e Mecitefendi me formulimin…

2.00

PLUHUR I FARËS SË RRUSHIT MECITEFENDI 200 GR

Pluhuri i Farave të Rrushit, i cili nxirret me kujdes nga rrushi i rritur në rajonin e Egjeut të vendit…

2.00

Shopping Cart