Jeta e re BIO

Filtri

Min
Max

Ai përmban një përqindje të lartë të vajit të kajsisë së pastër dhe natyrale. I pasur me Omega 3, Omega…

3.60

SO NATYRORE; Nuk përmban Paraben, Parafinë, Silikon, Ngjyrosës, Produkte të Kafshëve, Xhelatinë dhe Konservantë. Siguroni kujdes për lëkurën tuaj me…

6.50

Shopping Cart