Jeta e re BIO

Pastë Mesir 5 shkopinj

Nga e kaluara … në të ardhmen …

Pasta Mesir, e cila u mor në 1522 duke përzier 41 lloje erëza nga mjeku i famshëm i periudhës, Merkez Efendi, për të shëruar sëmundjen e Ayşe Hafsa Sultan, gruaja e Sulltanit Osman Yavuz Sulltan Selim, është trashëgimi e kulturës sonë nga e kaluara në të ardhmen.

 

Si kompani Mecitefendi, ne sjellim Manisa Mesir Paste, e cila është trashëgimia e kulturës sonë për ne, me teknologji në standardet ISO 22000 dhe ISO 9001 brenda fushës së sigurisë së ushqimit dhe ua paraqesim atë klientëve tanë të vlerësuar.

49.90

S’ka stok

KREM KUJDESI NGA ARGANI HACI GÜRKAN 150 ML

Me përmbajtje të vajit Argan, një vaj shumë i veçantë që merret nga frutat e pemës Argan të rritur në…

2.00

KREM KUJDESI NGA KAJSIA HACI GÜRKAN 150 ML

Nëse dëshironi që lëkura juaj, e cila është dera juaj në jetë, të jetë më e shëndetshme dhe më e…

2.00

KREM KUJDESI NGA RRUSHI I ZI HACI GÜRKAN 150 ML

Lëkura juaj tani do të jetë më e fortë me këtë krem të bukur me përmbajtje të pasur si dhe…

2.00

KREM KUJDESI KAKAO HACI GÜRKAN 150 ML

Sidomos në verë dhe në ekspozimin afatgjatë të diellit, ky krem do të jetë ndihmësi më i mirë i trupit…

2.00

ÇAJ ME PERIME FORM 100 GR
Out Of Stock

Ky është një çaj i përzier bimor i prodhuar brenda fushës së sigurisë ushqimore në mjediset e Mecitefendi me formulimin…

2.00

PLUHUR I FARËS SË RRUSHIT MECITEFENDI 200 GR

Pluhuri i Farave të Rrushit, i cili nxirret me kujdes nga rrushi i rritur në rajonin e Egjeut të vendit…

2.00

Shopping Cart