Jeta e re BIO

Filtri

Min
Max
Nuk ka në stok

Është formuluar posaçërisht me mjaltë, pelte mbretërore, xhensen dhe polen.

10.00

Nuk ka në stok

Me harmoninë unike të mjaltit, pelte mbretëror dhe polenit, të cilat janë produkte të bletëve, ajo prodhohet në standardet ISO…

9.00

Nuk ka në stok

Me harmoninë unike të mjaltit, pelte mbretëror dhe polenit, të cilat janë produkte të bletëve, ajo prodhohet në standardet ISO…

8.00

Nuk ka në stok

Është prodhuar në mjediset e Mecitefendi në kushte të përshtatshme për sigurinë e ushqimit në mënyrë që të sjellë kombinimin…

7.00

Nuk ka në stok

Është prodhuar me kujdes në ambientet e Mecitefendi me formulën e tij të veçantë dhe teknikën e prodhimit për të…

49.90

Nuk ka në stok

Farat e Frutit te Shegës , të cilat prodhohen posaçërisht në emër të Mecitefendi, nxirren plotësisht, thahen dhe sterilizohen në…

1.00

Nuk ka në stok

Është prodhuar me kujdes në ambientet e Mecitefendi me formulën e tij të veçantë dhe teknikën e prodhimit në mënyrë…

1.00

Nuk ka në stok

Pasta e xhenxhefilit, një nga muajt e domosdoshëm të dimrit në sajë të kombinimit unik të përbërësve të saj me…

1.00

Nuk ka në stok

Është prodhuar me kujdes në ambientet e Mecitefendi me formulën e saj të veçantë dhe teknikën e prodhimit në mënyrë…

1.00

1 2
Shopping Cart