Jeta e re BIO

KAPSULA NGA VAJI I FARËS SË ZEZË (80 KAPSULA * 1300MG)

Fara qimnon i zi, vendas në Turqi, i cili është një farë që përmban nga rreth 30 -25% vaj.
Vaji i farës së qimnonit të zi që merret nga kjo farë merret me metodën e shtypjes së ftohtë nga fara e qimnonit të zi, e cila është një cilësi tryeze që ne mund ta konsumojmë në shtëpitë tona, brenda fabrikës sonë, dhe prodhohet nga kapsulimi dhe paketimi në standardet ISO 22000.

Numri i Miratimit të Shtojcës Ushqimore: 001661-23.11.2016

49.00

S’ka stok

KREM KUJDESI NGA ARGANI HACI GÜRKAN 150 ML

Me përmbajtje të vajit Argan, një vaj shumë i veçantë që merret nga frutat e pemës Argan të rritur në…

2.00

KREM KUJDESI NGA KAJSIA HACI GÜRKAN 150 ML

Nëse dëshironi që lëkura juaj, e cila është dera juaj në jetë, të jetë më e shëndetshme dhe më e…

2.00

KREM KUJDESI NGA RRUSHI I ZI HACI GÜRKAN 150 ML

Lëkura juaj tani do të jetë më e fortë me këtë krem të bukur me përmbajtje të pasur si dhe…

2.00

KREM KUJDESI KAKAO HACI GÜRKAN 150 ML

Sidomos në verë dhe në ekspozimin afatgjatë të diellit, ky krem do të jetë ndihmësi më i mirë i trupit…

2.00

ÇAJ ME PERIME FORM 100 GR
Out Of Stock

Ky është një çaj i përzier bimor i prodhuar brenda fushës së sigurisë ushqimore në mjediset e Mecitefendi me formulimin…

2.00

PLUHUR I FARËS SË RRUSHIT MECITEFENDI 200 GR

Pluhuri i Farave të Rrushit, i cili nxirret me kujdes nga rrushi i rritur në rajonin e Egjeut të vendit…

2.00

Shopping Cart