Jeta e re BIO

Filtri

Min
Max
Nuk ka në stok

KOLANGJI I HIDROLIZUAR ACID HALURONIK ZINC BIOTIN MULTIVITAMIN Ushqim plotësues i përzier 11.000 MG 1 COPE * 30 PC

49.00

Nuk ka në stok

Omega 3 janë acide yndyrore që janë thelbësore për trupin por nuk mund të prodhohen në trup dhe duhet të…

49.00

Nuk ka në stok

Prodhohet duke përzier Glukozamin Sulfatin, Sulfatin Kondroitin dhe përbërjet e Metilsulfonilmetanit në përmasa të caktuara dhe në fabrikën tonë duke…

49.00

Nuk ka në stok

Fara qimnon i zi, vendas në Turqi, i cili është një farë që përmban nga rreth 30 -25% vaj. Vaji…

49.00

Nuk ka në stok

Bima e Xhensenit, emri latin i së cilës është Panax, është një barishte e qëndrueshme dhe shumëvjeçare. Karakteristikat isshtë një…

49.00

Nuk ka në stok

Tribulus Terrestris ka një histori të rëndësishme në mjekësinë tradicionale të Kinës, Indisë dhe Greqisë. Ekstrakti Tribulus Terrestris, i cili…

49.00

Nuk ka në stok

Shumica e bimëve mbrojnë gjethet, lulet dhe frutat e tyre me materiale rrëshinore që ato prodhojnë kundër kalbjes antimikrobike, të…

5.00

Nuk ka në stok

Atdheu i Frutave të Shegës, Turqia, Lindja e Mesme, kryesisht për të mbuluar Iranin jug-lindor, Kaukazin dhe Indinë veriore. Shtë…

49.00

Nuk ka në stok

Prodhohet në fabrikën MECIDEFENDI duke kapsuluar dhe paketuar në përputhje me standardet ISO 220000 nga ekstrakte të farës së rrushit…

49.00

Shopping Cart