Jeta e re BIO

Filtri

Min
Max
Nuk ka në stok

Frutat e Sheges, të cilat prodhohen posaçërisht në emër të Mecitefendi, bëhet duke i shtuar ato në vaj ulliri natyral…

49.90

Falë përqindjes së lartë të vajit ulliri Organik në përbërjen e tij, ai pastron lëkurën tuaj natyrshëm nga njëra anë,…

2.10

Shtë prodhuar për të përkëdhelur flokët tuaj me formulën e tij unike që përmban ekstrakt mjalti dhe proteinë gruri, përveç…

6.00

Shopping Cart