Jeta e re BIO

Filtri

Min
Max

Është një vaj fiks i marrë duke e mbajtur hudhrën e zgjedhur me kujdes nga Kastamonu Taşköprü në vajin e…

1.50

Është vaji esencial i marrë nga pemët e dëllinjës që rriten të egra në male në brendësi të rajoneve të…

4.90

Është vaji  i marrë nga fermentimi dhe tharja e hudhrave të përzgjedhura me kujdes nga Kastamonu Taşköprü dhe mbajtja e…

1.50

Vaji i farës së hithrës është vaji i marrë nga Farërat e Hithrës duke shtrydhur metodën 100% të shtypjes së…

4.50

Fruti i bajames së hidhur, e cila është një pemë frutore nga Rosaceae, është e hidhur dhe ka një erë…

2.60

Shopping Cart