Jeta e re BIO

Filtri

Min
Max
Nuk ka në stok

Shurupi i shegës, një nga aromat e domosdoshme të kuzhinës turke, prodhohet nga 100% Shegë e Çertifikuar Organike duke përdorur…

7.00

Nuk ka në stok

Prodhohet nga frutat organike të murrizit përmes fermentimit natyral tradicional. Për këtë arsye, sidomos pasi kapaku të hapet, për sa…

3.00

Prodhohet nga frutat organike të mollës përmes fermentimit tradicional natyral. Për këtë arsye, sidomos pasi kapaku të hapet, për sa…

4.20

Nuk ka në stok

Prodhohet me metodën e pasterizimit nga gilaburët e rritur në fshatrat e rajonit të Anatolisë Qendrore.

3.00

Përbërja: Sheqeri, Shurupi i Maltozës, Rregullatori i Aciditetit (Acid Citrik), Mjalti, Kanella aromatizuese, Vaji i Xhenxhefilit, Vaji i mentës, Mentoli,…

3.00

Përbërja: Sheqeri, Shurupi i Maltozës, Rregullatori i Aciditetit (Acid Citrik), Mjalti, aromatizuesi (Portokalli, vaj Xhenxhefili), Vaj Portokalli, Mentol, Vitaminë C…

3.00

Përbërja: Sheqeri, Shurupi i Maltozës, Rregullatori i Aciditetit (Acidi Strik), Mjalti, aromatizuesi (mentja, limoni), limoni, vaji i mentes, mentoli, vitamina…

3.00

Nuk ka në stok

Është formuluar posaçërisht me mjaltë, pelte mbretërore, xhensen dhe polen.

10.00

Nuk ka në stok

Me harmoninë unike të mjaltit, pelte mbretëror dhe polenit, të cilat janë produkte të bletëve, ajo prodhohet në standardet ISO…

9.00

1 2 3 4 5 20
Shopping Cart