Produktet

Peceta N48Hours per Meshkuj

Eshte pecete e lagur e cila vonon ejakulimin , e formuluar për t’ju ndihmuar të zbuloni majat e jetës seksuale.

Kjo porosi përmban një paketë që ka 10 copë.

Perdoret 15 minuta para fillimit te aktit seksual.

2.50 

Share  

48 orë efikasitet andaj fillo dhe aktivizo jetën tënde në shtrat

 

I destinuar për te gjitha moshat 18+, 100% natural dhe pa asnje afekt ansor.

Garantojnë Kënaqshmëri

Produktet tona ofrojnë kënaqshmëri të te dy gjinit.

Shumëllojshmëri të produkteve
10 vite në treg

Me mbi 10 vite në treg duke ofruar netë (apo ditë) të pa harrueshme.


25452-transparent-100×100
Kjo faqe interneti përdor cookie për të përmirësuar përvojën tuaj. Duke përdorur këtë faqe interneti, ju pranoni Politikën tonë të mbrojtjes së të privatësisë.
Lexo më shumë