Produktet

Mjaltë N48Hours Unisex

Efektet

 • Parandalon derdhejn e parakhoshme dhe mban nje performance te shendetshme seksuale
 • zgjat periudhen e veprimit dhe permison orgazmen
 • Rrit deshiren seksuale
 • Jep vetbesim dhe deshire per te qene seksualisht aktiv
 • Mban nje baze te qendrueshme te perfromances seksuale
 • Permison qarkullimin e gjakut
 • forcon ndritjen pa u ndier i lodhur
 • Rrit nivelin e testosteronit
 • Ul problemet e prostates dhe semundjeve ne sistemin riprodhues te njeritu
 • Jep ndjenje te aktiviteti, kthjelltesi te mendjes dhe rifreskon kujtesen
 • Mbeshtet qelizat e trupit me aminoacide dhe minerale te rendesishme per metabolzimin
 • Organizon metabolizimin e qelizave per shkak te omega 3

Permbajtja: Mjalte, Pluhur Caviar, Rrenje Tongkat Ali dhe Pluhur Kanelle

Perbërësit dhe mënyra e pergatitjes

Meqenëse Caviar është i ndjeshëm dhe i prishet, një grup shkencëtaresh japonezë, të specializuar në ushqimin jetësor kanë dalë me një menyre krijuese per ta rikthyer dhe mirëmbajtur atë, duke thare vezet e Sturgeon “Cavlar”, i clil është disi nje proces i nderlikuar dhe behet nga ekspozimi ndaj një temperaturë të prodhuar nga një valë e caktuar e dritës, në raste të veçanta, për shumë dite, dhe pasi ftohet me ajër të thatë, bluhet ne makineri speciale me fije qelqi, të dizajnuara per këtë qëlim, per të mirëmbajtur ushqyesin dhe terapeutikun tiparet e Caviar per te mbäshtetur aftësitë seksuale të burrave.

N48Hours  shtoi gjithashtu ekstratktin e llogaritur mire te barishteve te famshme Malajziane te quajtur Eurycoma Longifolia, e cila eshte e fmashme per permisimin e performances seksuale. Gjitashtu shtuan edhe ekstrakt kanelle e cila eshte e mbushur me minerale dhe vajra qe ngajll shqisat dhe qelizat ku shtojne energji te rendesishme per metabolzimin.

Pako permban 2 cope dhe perdoren 30 minuta para fillimit te aktit.

 

5.00 

Share  

48 orë efikasitet andaj fillo dhe aktivizo jetën tënde në shtrat

 

I destinuar për te gjitha moshat 18+, 100% natural dhe pa asnje afekt ansor.

Garantojnë Kënaqshmëri

Produktet tona ofrojnë kënaqshmëri të te dy gjinit.

Shumëllojshmëri të produkteve
10 vite në treg

Me mbi 10 vite në treg duke ofruar netë (apo ditë) të pa harrueshme.


25452-transparent-100×100
Kjo faqe interneti përdor cookie për të përmirësuar përvojën tuaj. Duke përdorur këtë faqe interneti, ju pranoni Politikën tonë të mbrojtjes së të privatësisë.
Lexo më shumë