Produktet

Dr. Coffee Espresso Kokërr në Qese me valvul 500Gr.

Dr.Coffee Espresso është bërë nga 100% përzierje speciale Coffee Arabica, kokrra kafeje të pjekura të errëta.

Për ekspreso, uji i nxehtë i zier duhet të kalojë përmes pluhurit të kafesë të bluar jashtëzakonisht imët me presion të lartë. Në vend të filtrit përdoret një sitë. Kështu, asgjë nga shija aromatike e vajit të kafesë nuk humbet. Si rezultat, përftohet kafe me aromë të fortë dhe intensive.

Këshilla jonë për përgatitjen e ekspresos: I grirë imët i freskët 18 gr. 30 – 36 ml me kafe në 25 sekonda nën presion 8 – 9 bar. Mund të merrni ekspreso te mirë.

Një lugë kafe është e barabartë me 7-9 gram
(Duhet të eksperimentoni për të gjetur ekspreson që i përshtatet më mirë shijes suaj).

15.00 

Share  

25452-transparent-100×100
Kjo faqe interneti përdor cookie për të përmirësuar përvojën tuaj. Duke përdorur këtë faqe interneti, ju pranoni Politikën tonë të mbrojtjes së të privatësisë.
Lexo më shumë