Produktet

Turana Faculeta për dhimbje

Produkt me kualitet të lartë “Nga Golld ilaç” për her të par në Kosovë 100% Natyral. Faculeta nga Brendi ,,TURANA“ është e lagur e cila ndalon dhimbjen e kokes, nyjeve, muskujve,g junjëve, e formuluar për t’ju ndihmuar dhe ndaluar dhimbjet.

Perdorimi: Perdorim te jashtem. Aplikohet ne zonen e deshiruar dhe aplikohet duke i bere masazh.

Faculeta është e lagur dhe bio e formuluar nga shkencëtari Michell Timotini.

Ndalon dhimbjet në afat prej 3 min, pa efekte ansore!!!

Pecete e lagur me vaj Turana Ndalon dhimbjet:
-Dhimbjet e kokes
-Dhimbjet e muskujve
-Dhimbjet e gjunjeve
-Dhimbjet e nyjeve

Permbajtja: Vaj kamfuri, vajin e gjethes Rosmarinus Officinalis, Capsicum annuum L, mentolin vajin e gjetehve Mentho Piperita, Vajin e gjetheve Hypericum Perforatum, Glicerine DMH, Hydantion dhe Alkol.
Paralajmrim: Mos e kontaktoni me sy. Ne rast kontaktimi, lani syte me uje te bollshem. Mbajeni larg femijeve. Mos e ekspozoni ndaj rrezeve te diellit.

Kjo porosi përmban një pako që ka 15 copë.

15.00 

Share  


25452-transparent-100×100
Kjo faqe interneti përdor cookie për të përmirësuar përvojën tuaj. Duke përdorur këtë faqe interneti, ju pranoni Politikën tonë të mbrojtjes së të privatësisë.
Lexo më shumë