Jeta e re BIO

Filtri

Min
Max

Vaj për kujdesin e flokëve Serumi i keratinës së Diamantit dhe vaji i kujdesit për flokët ndihmojnë në rritjen e…

49.90

Nuk ka në stok

Frutat e Sheges, të cilat prodhohen posaçërisht në emër të Mecitefendi, bëhet duke i shtuar ato në vaj ulliri natyral…

49.90

Produkt 100% Natyror, i Pastër, pa kimikate, pa aditivë. Vaj i pastër dhe natyral, i nxjerrë duke përdorur një metodë…

6.70

Është 100% vaj bajame i ëmbël i marrë me metodën e shtypjes së ftohtë. Ju mund të përdorni Mecitefendi vajin…

1.90

Pema e çajit një pemë me gjelbërim të përhershëm vendas në Australi. Përbërësi aktiv i pemës së çajit është Terpinen-4-ol…

7.80

Oilshtë vaji esencial i marrë nga distilimi me avull nga gjethet e bimës së nenexhikut, i cili rritet gjerësisht në…

3.50

Është një vaj fiks i marrë duke e mbajtur hudhrën e zgjedhur me kujdes nga Kastamonu Taşköprü në vajin e…

1.50

Është vaji esencial i marrë nga pemët e dëllinjës që rriten të egra në male në brendësi të rajoneve të…

4.90

1 2 3 4
Shopping Cart