Jeta e re BIO

Filtri

Min
Max

Është një ujë i përzier bimor i marrë duke përzier ujin aromatik të distiluar të marrë nga distilimi nga bimët…

8.50

Aromatike me përzierje barishtore të marra nga distilimi me avull uji pas përzierjes së bimëve që përmbajnë hibiscus, kanellë, gjethe…

5.00

Është ujë aromatik me përzierje barishtore, i marrë me distilim me avull pas përzierjes së bimëve që përmbajnë sherebelë, fara…

5.00

Është një ujë aromatik i përzier bimor i marrë me distilim me avull pas përzierjes së bimëve që mblidhen me…

5.00

Përmban kasia, karafil, sherebel, rozmarinë, shqopë, kopër, trumzë, farë dëllinje, anise, yarrow, kamomil, mate, kërcell qershie, farë selino, hibiscus dhe…

5.00

Përmban fara dëllinje, karafil, yarrow, gjethe dafine, sherebele, shqope, gjethe avokado, bisht kali, gjethe myrtle, bar të artë, kërcell qershie,…

5.00

Është ujë aromatik barishtor i marrë nga pemët e dëllinjës që rriten të egra në male në brendësi të rajoneve…

5.00

Është ujë aromatik barishtor i marrë me distilim me avull nga bari i Karabaş, i cili mblidhet me kujdes nga…

5.00

Heather është një bimë me lule ngjyrë vjollce të kuqërremtë dhe në formë kambane. Watershtë ujë aromatik barishtor i marrë…

5.00

1 2
Shopping Cart