Jeta e re BIO

Filtri

Min
Max
Nuk ka në stok

Shumica e bimëve mbrojnë gjethet, lulet dhe frutat e tyre me materiale rrëshinore që ato prodhojnë kundër kalbjes antimikrobike, të…

5.00

Nuk ka në stok

Përbërësit: Ekstrakt i Karabit, Propolisi, Pluhur Xhenxhefili

10.00

Shopping Cart