Jeta e re BIO

Filtri

Min
Max
Nuk ka në stok

Prodhohet duke përzier Glukozamin Sulfatin, Sulfatin Kondroitin dhe përbërjet e Metilsulfonilmetanit në përmasa të caktuara dhe në fabrikën tonë duke…

49.00

Shopping Cart