Jeta e re BIO

Filtri

Min
Max
Nuk ka në stok

Omega 3 janë acide yndyrore që janë thelbësore për trupin por nuk mund të prodhohen në trup dhe duhet të…

49.00

Nuk ka në stok

Prodhohet duke përzier Glukozamin Sulfatin, Sulfatin Kondroitin dhe përbërjet e Metilsulfonilmetanit në përmasa të caktuara dhe në fabrikën tonë duke…

49.00

Shopping Cart