Jeta e re BIO

Filtri

Min
Max
Nuk ka në stok

Ky është një çaj i përzier bimor i prodhuar brenda fushës së sigurisë ushqimore në mjediset e Mecitefendi me formulimin…

2.00

Pluhuri i Farave të Rrushit, i cili nxirret me kujdes nga rrushi i rritur në rajonin e Egjeut të vendit…

2.00

Në përgjithësi rritet në vendet me klimë mesdhetare. Pluhuri i Farave të Lirit, i prodhuar brenda fushës së sigurisë së…

2.30

Carob (Ceratonia siliqua) ose Carob është një specie që rritet natyrshëm në vendet ku mbizotëron klima mesdhetare dhe hahen bishtajat…

2.30

Turkia, e cila është një farë që përmban afërsisht 25-30% yndyrë. Pluhuri i farës së qimnonit të zi, i cili…

3.50

Nuk ka në stok

Është një çaj i përzier bimor i prodhuar brenda fushës së sigurisë ushqimore në mjediset e Mecitefendi me formulimin e…

2.90

Është një çaj i përzier bimor me bazë xhenxhefili i prodhuar brenda fushës së sigurisë ushqimore në mjediset e Mecitefendi…

2.90

Lëvorja e pemës së barutit, e cila prodhohet brenda fushës së sigurisë ushqimore në mjediset e Mecitefendi me formulimin e…

2.80

Nuk ka në stok

Me formulimin e tij të veçantë nga bimët e mbledhura me kujdes të cilësisë së parë, Chia Seed është kryesisht…

2.70

1 2 3 4
Shopping Cart