Jeta e re BIO

MECİTEFENDİ Shampon Pishe 400ml

Fllad freskues pishe në flokët tuaj ….

Përmban vaj terpentinë pishe. Përveç kësaj, ai përmban Përzierjen e Ekstraktit të Pasur nga 11 Bimë, të cilat mbështesin kujdesin e kokës, vitamina shumë të rëndësishme në kujdesin e flokëve si Vitamina B3, Vitamina H, Vitamina B5 dhe një aktiv kundër zbokthit. Isshtë i përshtatshëm për përdorim për të dobët, pa jetë, rënia e flokëve.

Nuk përmban paraben, silikon, alkool, produkte shtazore dhe xhelatinë.

6.00

KREM KUJDESI NGA ARGANI HACI GÜRKAN 150 ML

Me përmbajtje të vajit Argan, një vaj shumë i veçantë që merret nga frutat e pemës Argan të rritur në…

2.00

KREM KUJDESI NGA KAJSIA HACI GÜRKAN 150 ML

Nëse dëshironi që lëkura juaj, e cila është dera juaj në jetë, të jetë më e shëndetshme dhe më e…

2.00

KREM KUJDESI NGA RRUSHI I ZI HACI GÜRKAN 150 ML

Lëkura juaj tani do të jetë më e fortë me këtë krem të bukur me përmbajtje të pasur si dhe…

2.00

KREM KUJDESI KAKAO HACI GÜRKAN 150 ML

Sidomos në verë dhe në ekspozimin afatgjatë të diellit, ky krem do të jetë ndihmësi më i mirë i trupit…

2.00

ÇAJ ME PERIME FORM 100 GR
Out Of Stock

Ky është një çaj i përzier bimor i prodhuar brenda fushës së sigurisë ushqimore në mjediset e Mecitefendi me formulimin…

2.00

PLUHUR I FARËS SË RRUSHIT MECITEFENDI 200 GR

Pluhuri i Farave të Rrushit, i cili nxirret me kujdes nga rrushi i rritur në rajonin e Egjeut të vendit…

2.00

Shopping Cart