Jeta e re BIO

MECİTEFENDİ Shampon Hudhre 400ml

Përmban një përqindje të lartë të ekstraktit të hudhrës. Përveç kësaj, ajo përmban 11 ekstrakte bimore që mbështesin kujdesin e flokëve dhe kokës, Vitaminë B3, Vitaminë H, Vitaminë B5 dhe proteina ushqyese të grurit. Përmbajtja e tij e pasur dhe natyrale ndihmon në forcimin e flokëve të dobët, të pajetë dhe të lëshuar. Parandalon zbokthin në përdorim të rregullt. Shtë i përshtatshëm për flokë normalë. Nuk përmban paraben, silikon, produkte shtazore, alkool dhe xhelatinë.

6.00

KREM KUJDESI NGA ARGANI HACI GÜRKAN 150 ML

Me përmbajtje të vajit Argan, një vaj shumë i veçantë që merret nga frutat e pemës Argan të rritur në…

2.00

KREM KUJDESI NGA KAJSIA HACI GÜRKAN 150 ML

Nëse dëshironi që lëkura juaj, e cila është dera juaj në jetë, të jetë më e shëndetshme dhe më e…

2.00

KREM KUJDESI NGA RRUSHI I ZI HACI GÜRKAN 150 ML

Lëkura juaj tani do të jetë më e fortë me këtë krem të bukur me përmbajtje të pasur si dhe…

2.00

KREM KUJDESI KAKAO HACI GÜRKAN 150 ML

Sidomos në verë dhe në ekspozimin afatgjatë të diellit, ky krem do të jetë ndihmësi më i mirë i trupit…

2.00

ÇAJ ME PERIME FORM 100 GR
Out Of Stock

Ky është një çaj i përzier bimor i prodhuar brenda fushës së sigurisë ushqimore në mjediset e Mecitefendi me formulimin…

2.00

PLUHUR I FARËS SË RRUSHIT MECITEFENDI 200 GR

Pluhuri i Farave të Rrushit, i cili nxirret me kujdes nga rrushi i rritur në rajonin e Egjeut të vendit…

2.00

Shopping Cart