Jeta e re BIO

MECİTEFENDİ Krem nga Bërthama e Kajsis 50ml

Ai përmban një përqindje të lartë të vajit të kajsisë së pastër dhe natyrale. I pasur me Omega 3, Omega 6, Omega 9 dhe Vitaminë E, të cilat janë acide yndyrore thelbësore të nevojshme për trupin, ky vaj ushqen dhe hidraton lëkurën. Shtë një mbështetje e shkëlqyer në minimizimin e efekteve të plakjes në lëkurë, duke i dhënë fleksibilitet dhe gjallëri. Tolerohet lehtë, veçanërisht në lëkurë të ndjeshme. Nuk përmban paraben.

3.60

KREM KUJDESI NGA ARGANI HACI GÜRKAN 150 ML

Me përmbajtje të vajit Argan, një vaj shumë i veçantë që merret nga frutat e pemës Argan të rritur në…

2.00

KREM KUJDESI NGA KAJSIA HACI GÜRKAN 150 ML

Nëse dëshironi që lëkura juaj, e cila është dera juaj në jetë, të jetë më e shëndetshme dhe më e…

2.00

KREM KUJDESI NGA RRUSHI I ZI HACI GÜRKAN 150 ML

Lëkura juaj tani do të jetë më e fortë me këtë krem të bukur me përmbajtje të pasur si dhe…

2.00

KREM KUJDESI KAKAO HACI GÜRKAN 150 ML

Sidomos në verë dhe në ekspozimin afatgjatë të diellit, ky krem do të jetë ndihmësi më i mirë i trupit…

2.00

ÇAJ ME PERIME FORM 100 GR
Out Of Stock

Ky është një çaj i përzier bimor i prodhuar brenda fushës së sigurisë ushqimore në mjediset e Mecitefendi me formulimin…

2.00

PLUHUR I FARËS SË RRUSHIT MECITEFENDI 200 GR

Pluhuri i Farave të Rrushit, i cili nxirret me kujdes nga rrushi i rritur në rajonin e Egjeut të vendit…

2.00

Shopping Cart