Jeta e re BIO

MECİTEFENDİ Krem Natyral nga Fara e Rrushit të Zi 100ml

ËSHTË SO SHUM NATYRORE; Nuk përmban Paraben, Parafinë, Silikon, Ngjyrosës, Produkt Kafshor, Xhelatinë dhe Ruajtës.

Kujdesuni për lëkurën tuaj me një prekje natyrale me Kremin Natyror MECİTEFENDİ …

Përmban një përqindje të lartë të VAJIT TED FARAPVE TAP RRUSHIT TAC ZI, një nga xeherorët e çmuar që Anadolli i ofron jetës. Tani keni një mik tjetër që do t’ju bëjë të lumtur me erën e tij të këndshme, si dhe do të ushqejë dhe forcojë lëkurën tuaj gjatë gjithë ditës …

E disponueshme për të gjitha llojet e lëkurës.

6.50

KREM KUJDESI NGA ARGANI HACI GÜRKAN 150 ML

Me përmbajtje të vajit Argan, një vaj shumë i veçantë që merret nga frutat e pemës Argan të rritur në…

2.00

KREM KUJDESI NGA KAJSIA HACI GÜRKAN 150 ML

Nëse dëshironi që lëkura juaj, e cila është dera juaj në jetë, të jetë më e shëndetshme dhe më e…

2.00

KREM KUJDESI NGA RRUSHI I ZI HACI GÜRKAN 150 ML

Lëkura juaj tani do të jetë më e fortë me këtë krem të bukur me përmbajtje të pasur si dhe…

2.00

KREM KUJDESI KAKAO HACI GÜRKAN 150 ML

Sidomos në verë dhe në ekspozimin afatgjatë të diellit, ky krem do të jetë ndihmësi më i mirë i trupit…

2.00

ÇAJ ME PERIME FORM 100 GR
Out Of Stock

Ky është një çaj i përzier bimor i prodhuar brenda fushës së sigurisë ushqimore në mjediset e Mecitefendi me formulimin…

2.00

PLUHUR I FARËS SË RRUSHIT MECITEFENDI 200 GR

Pluhuri i Farave të Rrushit, i cili nxirret me kujdes nga rrushi i rritur në rajonin e Egjeut të vendit…

2.00

Shopping Cart