Jeta e re BIO

Mecitefendi Eucalyptus Shije Natyrore 20ml

Shija Eeukalipt  20 ml Përdoret në ushqim Duhet të konsumohet para datës së skadimit. Ruani në një vend të freskët, të thatë dhe jo të lehtë. Mbajeni atë në paketimin e tij. Mbajeni larg fëmijëve. Shmangni kontaktin me sytë. Marka ekskluzive e Mecitefendi. Mund ta porosisni tani nga Bazarea.com. KUJDES: Ka të ashtuquajturat vajra natyralë të shitur nën vlerën e tij reale në treg. Këto janë të përbëra nga esenca e lirë sintetike. Përdorimi i vajrave të tillë në kozmetikë dhe ushqime është jashtëzakonisht i dëmshëm për shëndetin.

6.20

KREM KUJDESI NGA ARGANI HACI GÜRKAN 150 ML

Me përmbajtje të vajit Argan, një vaj shumë i veçantë që merret nga frutat e pemës Argan të rritur në…

2.00

KREM KUJDESI NGA KAJSIA HACI GÜRKAN 150 ML

Nëse dëshironi që lëkura juaj, e cila është dera juaj në jetë, të jetë më e shëndetshme dhe më e…

2.00

KREM KUJDESI NGA RRUSHI I ZI HACI GÜRKAN 150 ML

Lëkura juaj tani do të jetë më e fortë me këtë krem të bukur me përmbajtje të pasur si dhe…

2.00

KREM KUJDESI KAKAO HACI GÜRKAN 150 ML

Sidomos në verë dhe në ekspozimin afatgjatë të diellit, ky krem do të jetë ndihmësi më i mirë i trupit…

2.00

ÇAJ ME PERIME FORM 100 GR
Out Of Stock

Ky është një çaj i përzier bimor i prodhuar brenda fushës së sigurisë ushqimore në mjediset e Mecitefendi me formulimin…

2.00

PLUHUR I FARËS SË RRUSHIT MECITEFENDI 200 GR

Pluhuri i Farave të Rrushit, i cili nxirret me kujdes nga rrushi i rritur në rajonin e Egjeut të vendit…

2.00

Shopping Cart