Jeta e re BIO

Maxi – Mbrojtja e Ditës

Permbajtja

Vitamina C 1000mg
ZINC 10mg
VITAMIN D3 15 µg (600 IU)

*Vlera Referenciale e të ushqyerit

Përmbajtja; Acidi L-askorbik (71.43%), Përmirësuesi i vëllimit: Isomalt, Anti-Grounding: Dioksidi i silikonit, Sulfati i Zinkut (1.96), Aromatizues i Portokallit, Ngjyrosës: Beta Karoten. Aromatizues: Pluhuri i gjetheve Stevia, Cholecalciferol (0.086).

Informacioni i Përdorimit: Rekomandohet të përdoret duke shtuar 1 qeskë në 1 gotë (200 ml) ujë një herë në ditë dhe përzierjen për rreth 2 minuta.

Kushtet e Ruajtjes: Duhet të ruhet në një vend të thatë dhe të freskët nën 25 ° C.

 

 

7.50

Category:
KREM KUJDESI NGA ARGANI HACI GÜRKAN 150 ML

Me përmbajtje të vajit Argan, një vaj shumë i veçantë që merret nga frutat e pemës Argan të rritur në…

2.00

KREM KUJDESI NGA KAJSIA HACI GÜRKAN 150 ML

Nëse dëshironi që lëkura juaj, e cila është dera juaj në jetë, të jetë më e shëndetshme dhe më e…

2.00

KREM KUJDESI NGA RRUSHI I ZI HACI GÜRKAN 150 ML

Lëkura juaj tani do të jetë më e fortë me këtë krem të bukur me përmbajtje të pasur si dhe…

2.00

KREM KUJDESI KAKAO HACI GÜRKAN 150 ML

Sidomos në verë dhe në ekspozimin afatgjatë të diellit, ky krem do të jetë ndihmësi më i mirë i trupit…

2.00

ÇAJ ME PERIME FORM 100 GR
Out Of Stock

Ky është një çaj i përzier bimor i prodhuar brenda fushës së sigurisë ushqimore në mjediset e Mecitefendi me formulimin…

2.00

PLUHUR I FARËS SË RRUSHIT MECITEFENDI 200 GR

Pluhuri i Farave të Rrushit, i cili nxirret me kujdes nga rrushi i rritur në rajonin e Egjeut të vendit…

2.00

Shopping Cart