Jeta e re BIO

Diamond Krem për Duar dhe Trup

Krem Diamond për duar dhe trup 250 gr

Mënyra e Përdorimit: Para se ta përdorim e perziejm me një spatull. Duke marrë një sasi të vogël ku pastaj lyejm trupin, duart dhe këmbët deri ne 5-6 minuta, duke bere masaz, pastaj i lajmë me uje të vakët. NUk duhet ta perdorim në fytyrë dhe rreth saj. Nuk duhet ta përdorim para se të bëjmë testin e alergjise në një pjesë të vogël të lëkures.

Krema për duart dhe trupin Diamond e mban lëkurën të lagur gjatë gjithë ditës me veçorinë e saj maksimale të lagështisë.

 

Ky krem vie në këto aroma:

  • Shegë
  • Lavander
  • Dredhëz
  • Kakao
  • Mandarinë
  • Limon

11.90

KREM KUJDESI NGA ARGANI HACI GÜRKAN 150 ML

Me përmbajtje të vajit Argan, një vaj shumë i veçantë që merret nga frutat e pemës Argan të rritur në…

2.00

KREM KUJDESI NGA KAJSIA HACI GÜRKAN 150 ML

Nëse dëshironi që lëkura juaj, e cila është dera juaj në jetë, të jetë më e shëndetshme dhe më e…

2.00

KREM KUJDESI NGA RRUSHI I ZI HACI GÜRKAN 150 ML

Lëkura juaj tani do të jetë më e fortë me këtë krem të bukur me përmbajtje të pasur si dhe…

2.00

KREM KUJDESI KAKAO HACI GÜRKAN 150 ML

Sidomos në verë dhe në ekspozimin afatgjatë të diellit, ky krem do të jetë ndihmësi më i mirë i trupit…

2.00

ÇAJ ME PERIME FORM 100 GR
Out Of Stock

Ky është një çaj i përzier bimor i prodhuar brenda fushës së sigurisë ushqimore në mjediset e Mecitefendi me formulimin…

2.00

PLUHUR I FARËS SË RRUSHIT MECITEFENDI 200 GR

Pluhuri i Farave të Rrushit, i cili nxirret me kujdes nga rrushi i rritur në rajonin e Egjeut të vendit…

2.00

Shopping Cart