Jeta e re BIO

Filtri

Min
Max
Nuk ka në stok

Farat e Frutit te Shegës , të cilat prodhohen posaçërisht në emër të Mecitefendi, nxirren plotësisht, thahen dhe sterilizohen në…

1.00

Nuk ka në stok

Është prodhuar me kujdes në ambientet e Mecitefendi me formulën e saj të veçantë dhe teknikën e prodhimit në mënyrë…

1.00

Nuk ka në stok

Frutat e Sheges, të cilat prodhohen posaçërisht në emër të Mecitefendi, bëhet duke i shtuar ato në vaj ulliri natyral…

49.90

Nëse dëshironi që lëkura juaj të marrë frymë dhe të rinovojë, zgjidhja është në Maskën Natyrore të Argjilës së MECİTEFENDİ…

0.50

Shopping Cart