Jeta e re BIO

Filtri

Min
Max

Shampon përditshmërie me Keratin dhe Ozon kundër krundeve Mënyra e përdorimit: Një dozë të shamponit bëjmë masazh në flokë të…

14.90

Shampon përditshmërie për flokë me Yndyrë me Keratin dhe Ozon kundër krundeve Mënyra e përdorimit: Një dozë të shamponit bëjmë…

14.90

Shampon përditshmërie për flokë me Yndyrë me Keratin dhe Ozon kundër krundeve Mënyra e përdorimit: Një dozë të shamponit bëjmë…

14.90

Shampon përditshmërie për flokë me Yndyrë me Keratin dhe Ozon kundër krundeve Mënyra e përdorimit: Një dozë të shamponit bëjmë…

14.90

Shampon përditshmërie për kujdesjen e flokëve Mënyra e përdorimit: Një dozë të shamponit bëjmë masazh në flokë të lagura. Pas…

14.90

Përshëndetni flokët tuaj të rinj me engjëllin e mirësisë që merr fuqinë e tij nga bizelet dhe shpenzon gjithçka për…

45.00

Si do të donit të kuptonit efektin e mrekullueshëm të ekstraktit të aloe verës dhe shkëlqimin në flokët tuaj me…

6.00

Përveç vajit esencial të dafinës, ai përmban ekstrakte të 11 bimëve që mbështesin kujdesin e flokëve dhe kokës, dhe vitamina…

6.00

Vaji organik i arganit, i marrë nga frutat e pemës së mrekullisë (ARGAN TREE), i cili rritet vetëm në një…

6.00

1 2
Shopping Cart