Jeta e re BIO

Filtri

Min
Max

Carob (Ceratonia siliqua) ose Carob është një specie që rritet natyrshëm në vendet ku mbizotëron klima mesdhetare dhe hahen bishtajat…

2.30

Nuk ka në stok

Produkti ynë është bërë nga 100% Carob. Paketuar në përputhje me Kodin Turk të Ushqimit, nuk përmban asnjë shtesë.

49.90

Shopping Cart