Jeta e re BIO

Filtri

Min
Max

Është vaji esencial i marrë nga distilimi i karafilit me avull, atdheu i të cilit është Indonezia. Shumica e vajit…

15.00

Prodhohet si aromatizues i ushqimit në standardet ISO 9001, ISO 22000 duke përdorur teknologji të përparuar nga aroma dhe shija…

3.20

Shopping Cart