Jeta e re BIO

Filtri

Min
Max
Nuk ka në stok

Është prodhuar me kujdes në ambientet e Mecitefendi me formulën e tij të veçantë dhe teknikën e prodhimit për të…

49.90

Është një çaj i përzier bimor me kanellë, i prodhuar brenda fushës së sigurisë ushqimore në mjediset e Mecitefendi me…

2.70

Shopping Cart