Jeta e re BIO

Filtri

Min
Max

Nëse dëshironi që lëkura juaj, e cila është dera juaj në jetë, të jetë më e shëndetshme dhe më e…

2.00

Është një çaj i përzier bimor me aromë kajsi të prodhuar brenda fushës së sigurisë ushqimore në mjediset e Mecitefendi…

2.80

Prodhohet si aromatizues i ushqimit në standardet ISO 9001, ISO 22000 duke përdorur teknologji të përparuar nga aroma dhe shija…

3.10

Vaji i fares së kajsisë është një vaj fiks i marrë me metodën e shtypjes 100% të ftohtë nga bërthamat…

1.50

SO NATYRORE; Nuk përmban Paraben, Parafinë, Silikon, Ngjyrosës, Produkte të Kafshëve, Xhelatinë dhe Konservantë. Siguroni kujdes për lëkurën tuaj me…

6.50

Ka një produkt që; Ai do të hidratojë dhe ushqejë lëkurën tuaj, do të pastrojë dhe do të marrë frymë,…

0.50

Shopping Cart