Jeta e re BIO

Filtri

Min
Max

Është vaji  i marrë nga fermentimi dhe tharja e hudhrave të përzgjedhura me kujdes nga Kastamonu Taşköprü dhe mbajtja e…

1.50

Falë Vajit të Hudhrës që përmban, do të jetë një shpëtimtar për lëkurën tuaj… Nuk përmban SLES, Paraben, Alkool, Ngjyrosës,…

2.10

Dy fuqi të mahnitshme! Xhensen dhe hudhër! Së bashku tani! Pa parabene

2.90

Përmban një përqindje të lartë të ekstraktit të hudhrës. Përveç kësaj, ajo përmban 11 ekstrakte bimore që mbështesin kujdesin e…

6.00

Shopping Cart