Jeta e re BIO

Filtri

Min
Max

Turkia, e cila është një farë që përmban afërsisht 25-30% yndyrë. Pluhuri i farës së qimnonit të zi, i cili…

3.50

Nuk ka në stok

Prodhohet në fabrikën MECIDEFENDI duke kapsuluar dhe paketuar në përputhje me standardet ISO 220000 nga ekstrakte të farës së rrushit…

49.00

Nuk ka në stok

Me formulimin e tij të veçantë nga bimët e mbledhura me kujdes të cilësisë së parë, Chia Seed është kryesisht…

2.70

Okra Seed, e cila prodhohet brenda fushës së sigurisë së ushqimit në objektet Mecitefendi me formulimin e saj të veçantë…

2.70

Shopping Cart