Jeta e re BIO

Filtri

Min
Max
Nuk ka në stok

Atdheu i Frutave të Shegës, Turqia, Lindja e Mesme, kryesisht për të mbuluar Iranin jug-lindor, Kaukazin dhe Indinë veriore. Shtë…

49.00

Nuk ka në stok

Prodhohet në fabrikën MECIDEFENDI duke kapsuluar dhe paketuar në përputhje me standardet ISO 220000 nga ekstrakte të farës së rrushit…

49.00

Shopping Cart