Jeta e re BIO

Filtri

Min
Max

Pluhuri i Farave të Rrushit, i cili nxirret me kujdes nga rrushi i rritur në rajonin e Egjeut të vendit…

2.00

Turkia, e cila është një farë që përmban afërsisht 25-30% yndyrë. Pluhuri i farës së qimnonit të zi, i cili…

3.50

Është vaji  i marrë nga fermentimi dhe tharja e hudhrave të përzgjedhura me kujdes nga Kastamonu Taşköprü dhe mbajtja e…

1.50

Shopping Cart