Jeta e re BIO

Filtri

Min
Max

Vaji i ullirit dhe vaji esencial i dafinës janë përbërësit kryesorë të tij. Mund të përdoret në mënyrë të sigurt…

2.10

Përveç vajit esencial të dafinës, ai përmban ekstrakte të 11 bimëve që mbështesin kujdesin e flokëve dhe kokës, dhe vitamina…

6.00

Shopping Cart