Jeta e re BIO

Filtri

Min
Max

Shije e Molles se ëmbël Natyrale  20 ml Përdoret në ushqim Duhet të konsumohet para datës së skadimit. Ruani në…

2.80

Prodhohet si aromatizues i ushqimit në standardet ISO 9001, ISO 22000 duke përdorur teknologji të përparuar nga aroma dhe shija…

3.10

Prodhohet si aromatizues i ushqimit në standardet ISO 9001, ISO 22000 duke përdorur teknologji të përparuar nga aroma dhe shija…

3.20

Përdoret për qëllime të aromaterapisë. Përdoret si aromë në ujin dhe dhomat e banjës. Përdoret për t’i dhënë aromë vajrave…

3.60

Era dhe shija e këndshme e frutave të pemës së bergamotit prodhohet si aromatizues i ushqimit në standardet ISO 9001,…

4.30

Është prodhuar si aromatizues i ushqimit në standardet ISO 9001, ISO 22000 duke përdorur teknologji të përparuar nga aroma dhe…

3.90

Është për përdorime të jashtme. Mos e aplikoni direkt në lëkurën tuaj.

3.60

1 2
Shopping Cart