Jeta e re BIO

Filtri

Min
Max

Produkt 100% Natyror, i Pastër, pa kimikate, pa aditivë. Vaj i pastër dhe natyral, i nxjerrë duke përdorur një metodë…

6.70

Është 100% vaj bajame i ëmbël i marrë me metodën e shtypjes së ftohtë. Ju mund të përdorni Mecitefendi vajin…

1.90

Pema e çajit një pemë me gjelbërim të përhershëm vendas në Australi. Përbërësi aktiv i pemës së çajit është Terpinen-4-ol…

7.80

Oilshtë vaji esencial i marrë nga distilimi me avull nga gjethet e bimës së nenexhikut, i cili rritet gjerësisht në…

3.50

Është një vaj fiks i marrë duke e mbajtur hudhrën e zgjedhur me kujdes nga Kastamonu Taşköprü në vajin e…

1.50

Është vaji esencial i marrë nga pemët e dëllinjës që rriten të egra në male në brendësi të rajoneve të…

4.90

Marrë me infuzion (mbajtje) të luleve të kalendulës në vajin e kanolës.

1.50

Vaji i kokosit është vaji i marrë duke shtrydhur frutin e kokosit me metodën e shtypjes 100% të ftohtë. Vaji…

3.60

1 2 3
Shopping Cart