Jeta e re BIO

Filtri

Min
Max
Nuk ka në stok

Bima e Xhensenit, emri latin i së cilës është Panax, është një barishte e qëndrueshme dhe shumëvjeçare. Karakteristikat isshtë një…

49.00

Nuk ka në stok

Tribulus Terrestris ka një histori të rëndësishme në mjekësinë tradicionale të Kinës, Indisë dhe Greqisë. Ekstrakti Tribulus Terrestris, i cili…

49.00

Nuk ka në stok

Shumica e bimëve mbrojnë gjethet, lulet dhe frutat e tyre me materiale rrëshinore që ato prodhojnë kundër kalbjes antimikrobike, të…

5.00

Nuk ka në stok

Atdheu i Frutave të Shegës, Turqia, Lindja e Mesme, kryesisht për të mbuluar Iranin jug-lindor, Kaukazin dhe Indinë veriore. Shtë…

49.00

Nuk ka në stok

Prodhohet në fabrikën MECIDEFENDI duke kapsuluar dhe paketuar në përputhje me standardet ISO 220000 nga ekstrakte të farës së rrushit…

49.00

Nuk ka në stok

Shurupi i shegës, një nga aromat e domosdoshme të kuzhinës turke, prodhohet nga 100% Shegë e Çertifikuar Organike duke përdorur…

7.00

Nuk ka në stok

Prodhohet nga frutat organike të murrizit përmes fermentimit natyral tradicional. Për këtë arsye, sidomos pasi kapaku të hapet, për sa…

3.00

Prodhohet nga frutat organike të mollës përmes fermentimit tradicional natyral. Për këtë arsye, sidomos pasi kapaku të hapet, për sa…

4.20

Nuk ka në stok

Prodhohet me metodën e pasterizimit nga gilaburët e rritur në fshatrat e rajonit të Anatolisë Qendrore.

3.00

1 2 3 4 13
Shopping Cart