Jeta e re BIO

Filtri

Min
Max

Vaji i kokosit është vaji i marrë duke shtrydhur frutin e kokosit me metodën e shtypjes 100% të ftohtë. Vaji…

5.60

Është ujë aromatik barishtor i marrë nga pemët e dëllinjës që rriten të egra në male në brendësi të rajoneve…

5.00

Është ujë aromatik barishtor i prodhuar nga distilimi me avull në objektet e mecitefendi pasi rrënja e bimës së egër…

5.00

Është ujë aromatik barishtor i marrë me distilim me avull nga bari i Karabaş, i cili mblidhet me kujdes nga…

5.00

Heather është një bimë me lule ngjyrë vjollce të kuqërremtë dhe në formë kambane. Watershtë ujë aromatik barishtor i marrë…

5.00

Është ujë aromatik barishtor i marrë me distilim me avull nga farat e rritura në Anadollin Perëndimor dhe Jugor dhe…

5.00

Është ujë aromatik barishtor i marrë me distilim me avull nga trumza, i cili mblidhet përmes vjeljes malore dhe trumzë…

5.00

Është ujë aromatik barishtor i prodhuar nga distilimi me avull nga Gjethet e Hithrës, i cili rritet me bollëk në…

5.00

1 11 12 13
Shopping Cart