Jeta e re BIO

Filtri

Min
Max

Parfum Turqisht Pishe Thelbi, Vaj Aromatik me Terpentinë Pishe Vaj Aromatik të Klasës Premium Vaj Perfekt për Aromaterapi Sapunet e…

1.50

Shije e Molles se ëmbël Natyrale  20 ml Përdoret në ushqim Duhet të konsumohet para datës së skadimit. Ruani në…

2.80

Shija Eeukalipt  20 ml Përdoret në ushqim Duhet të konsumohet para datës së skadimit. Ruani në një vend të freskët,…

6.20

Prodhohet si aromatizues i ushqimit në standardet ISO 9001, ISO 22000 duke përdorur teknologji të përparuar nga aroma dhe shija…

3.10

Prodhohet si aromatizues i ushqimit në standardet ISO 9001, ISO 22000 duke përdorur teknologji të përparuar nga aroma dhe shija…

3.20

Përdoret për qëllime të aromaterapisë. Përdoret si aromë në ujin dhe dhomat e banjës. Përdoret për t’i dhënë aromë vajrave…

3.60

Era dhe shija e këndshme e frutave të pemës së bergamotit prodhohet si aromatizues i ushqimit në standardet ISO 9001,…

4.30

Është prodhuar si aromatizues i ushqimit në standardet ISO 9001, ISO 22000 duke përdorur teknologji të përparuar nga aroma dhe…

3.90

Është për përdorime të jashtme. Mos e aplikoni direkt në lëkurën tuaj.

3.60

1 2
Shopping Cart