Mirë se vini në Jeta e re BIO!

Këto kushte dhe rregulla përshkruajnë rregullat dhe rregulloret për përdorimin e faqes sonë të internetit të ndodhur në www.jetaerebio.com.

**Duke hyrë në këtë faqe interneti, ne supozojmë që ju pranoni këto kushte dhe rregulla. Mos vazhdoni të përdorni Jeta e re BIO nëse nuk pajtoheni të pranoni të gjitha kushtet dhe rregullat e përshkruara në këtë faqe.**

 

Përdorimi i Faqes

1. Përgjegjësitë e Përdoruesve

Përdoruesit janë të përgjegjshëm për të gjitha aktivitetet që ndodhin nën llogaritë e tyre.
Përdoruesit nuk duhet të përdorin faqen për qëllime të paligjshme ose të padëshiruara. 

2. Lidhjet me Faqe të Jashtme

– Faqja jonë mund të përmbajë lidhje me faqet e jashtme. Ne nuk jemi përgjegjës për përmbajtjen e këtyre faqeve.

 

Politika e Privatësisë

1. Të dhënat Personale

Ne mbledhim të dhënat personale për qëllime të përpunimit të porosive dhe ofrimit të shërbimeve më të mira.
Të dhënat tuaja personale do të mbrohen në përputhje me ligjin për mbrojtjen e të dhënave.

2. Ndryshimet në Politikën e Privatësisë

Ne mund të ndryshojmë këtë politikë në çdo kohë. Çdo ndryshim do të publikohet në këtë faqe.

Politika e Kthimit

Kthimet dhe Rimbursimet

Klientët kanë të drejtë të kthejnë produktet brenda 14 ditëve nga marrja e tyre nëse nuk janë të kënaqur.
Rimbursimet do të përpunohen brenda 7 ditëve pas marrjes së kthimit.

Kani nevojë për ndihmë?

Nëse keni pyetje ose shqetësime në lidhje me këto kushte dhe rregulla, ju lutemi na kontaktoni në:

Email: [email protected] Tel: +383 (0)44 333 233